Valorant är just ni i en stängd beta men Riot Games har nu bekräftat när spelet släpps för alla och väntan blir kort, gör er redo!

Riot Games har just nu fullt upp med lanseringar av nya spel förutom League of Legends som dom är mest kända för.

Valorant har varit ett spel som skapat enormt intresse men tyvärr har det varit en stängd beta som man behövt en inbjudan till. Nu meddelar dock Riot att man känner sig redo att lansera Valorant till alla och datumet att komma ihåg är den 2 juni.

Valorant är ett free-to-play och kommer inte helt oväntat att innehålla en hel del mikrotransaktioner. Men Riot bekräftar även at man har stora framtidsplaner för spelet och att man räknar med att Valorant kommer hålla i “tiotals år”, om det verkligen blir så återstår att se.

Min åsikt är att Valorant har stor potential, jag har spenderat 30-40 timmar i spelet där jag stundvis har kul men kan lika snabbt tröttna på det då det är såpass få kartor att spela samtidigt som tempot kan variera enormt. Det ska bli intressant och följa utvecklingen av Valorant och jag hoppas verkligen det kan bli en värdig konkurrent till framför allt Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) som är rätt så stora inom FPS-genren.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


7 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.