Ubisoft har valt att lansera flera av sina titlar nästa år betydligt längre fram och anledningarna till detta är årets titlar som blev långt ifrån en succé.

Vi vet redan att Ubisoft har ett nytt Watch Dogs på gång samt nytt Rainbox Six som var planerat att släppas under 2020, men så blir det inte nu.

Ghost Recon: Breakpoint som Ubisoft förmodligen hade stora förväntningar på blev långt ifrån en succé och istället sålde riktigt dåligt, betydligt sämre än vad Ubisoft hade väntat sig. Anledningen till detta är olika men siffrorna visar helt enkelt att det inte var ett spel som fansen hade hoppats på.

Även The Division 2 som släpptes i början på året blev tyvärr ingen succé men det sålde fortfarande bättre än Breakpoint men långt ifrån dom förväntningarna som Ubisoft hade.

Eftersom dessa lanseringarna mer eller mindre gått åt skogen så har Ubisoft nu valt att kommande titlar som var planerade för bland annat början på 2020 kommer att skjutas fram, exakt när vet vi inte. Spelen som blir påverkade av detta är då alltså Watch Dogs Legion, Gods & Monsters samt Rainbow Six Quarantine.

Alla tre spelen kommer att släppas nån gång efter 1 april 2020 då Ubisoft valt att ta bort detta från 2019 räkneskapsår som håller på fram till det datumet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.