[av_image src=’https://www.teknikhype.se/wp-content/uploads/2017/07/Urbanears-stadion-img01.jpg’ attachment=’26811′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Urbanears är tidigare kända för sina Plattan och Humlan men nu är det dags för nya sportlurar skapade för träning.

Vi har tidigare provat Urbanears träningslurar vid namn Active Reimers & Hellas som det ändå jag hade att klaga på att dom inte var trådlösa, men nu kommer den trådlösa varianten fast med lite annorlunda design.

Urbanears har valt att göra Stadion trådlösa men på så sätt att man ha lurarna mer spända i nacken vilket ska göra att dom sitter på plats även vid till exempel löpning vilket vi kan bekräfta att dom gör. När vi såg denna lösningen första gången så var jag ärligt talat inget fan av det men när man väl börjar använda dom så ser man flera fördelar med just att ha “paketet” med batteri samt komponenter i nacken.

Där finns även möjlighet att justera volym samt ändra spår vilket kanske inte är allt för praktiskt och man väljer ändå att göra just det på telefonen. Inte bara för att det är en dum ställe att ha det på men även för att man inte ser och gör det fortfarande bekvämare på telefonen.

Stadion är heller inte dom bästa på att isolera bort ljud utifrån men gör fortfarande ett ok jobb som inte stör en under ett träningspass. Ljudvolymen är ok precis som i deras andra hörlurar där kvalitén kanske inte är den bästa men helt ok med tanke på priset.

Det som överraskade oss mest med Stadion är kvalitén på lurarna i sig där allt känns robust och välbyggt där flera materialvalen som gjorts känns som Urbanears gjort av en anledning, till exempel mot fukt (svett).

Omdöme

Designen är kanske inte något vi är vana vid men det sitter bra och bekvämt vilket enligt oss är betydligt viktigare än att det ser bra ut. Många träningslurar har problemet att sitta på plats när man löptränar men eftersom Stadion sitter ganska så spänt i nacken så är de på plats hela tiden utan problem och det spelar ingen roll om man har stort eller litet huvud då detta kan justeras.

Urbanears har alltid varit duktiga att erbjuda flera olika färger på sina produkter och Stadion har i nuläget fyra olika färger där det ska finnas något för alla smaker, vår favorit är utan tvekan de gråa.
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_social_share title=’Dela med er’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]

[av_comments_list]

Urbanears Stadion
 • 7/10
  Kvalitet - 7/10
 • 5/10
  Ljud - 5/10
 • 7/10
  Komfort - 7/10
 • 5/10
  Funktion - 5/10
6/10

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.