Köpa “rätt” träningslurar är inte lätt och speciellt inte med dagens priser, men Sudio ser ut att ha gjort allt rätt till ett lågt pris.

Vi har provat på flera olika träningslurar och vi kan ärligt talat säga att vi inte alltid har skrivit ihop ett test på dom och det är framför allt för att det finns vissa lurar som varit rent av katastrof med tanke på att de är skapade för att användas vid träning.

Sudio frågade oss om vi var nyfikna på deras trådlösa lurar med fokus på träning och efter ha väldigt god erfarenhet av Sudio redan som första intryckt kunde vi inte annat än tacka ja.

När vi verkligen trodde att hoppet var ute med träningslurar till ett lägre pris så bevisar Sudio (ännu en gång) att hörlurar inte behöver kosta flera tusen kronor för att vara bra, tvärtom även billigare hörlurar kan bjuda på det som vi är ute efter.

Sudio Tre är helt trådlösa in-ear hörlurar som har fokus på träning och detta inte endast genom öronsnäckorna men även hur lätta och verkligen trådlösa dom är. Som vanligt när det gäller hörlurar från Sudio erbjuds även Tre i olika färger, oftast något som faller alla i smaken. Sudio fortsätter att hålla toppkvalitet och verkligen ge en kvalitetskänsla på sina produkter och hos Tre har man gjort detta lite bättre med bland annat kvalitetsvalen man gjort.

Flera av oss på redaktionen tränar mest på gym så det blir inte allt för mycket jogging eller rörelser som skulle göra att lurarna ramlar ur öronen, men vi testade kortare jogging rundor och visst sitter lurarna på plats men det gäller dock att sätta kabeln på plats för att inte röra för mycket på sig då vikterna av batteri samt kontrollen kan göra så lurarna ramlar ut.

När vi är på gymmet där det inte alls är lika mycket rörelser så märkte vi inte alls några problem med Sudio Tre. Att vara helt trådlös och kunna ha sin telefon som pumpar ut musiken till lurarna i väskan är ett stort plus och när man en gång valt att gå trådlöst speciellt vid träning inser man hur i vägen kabel egentligen är.

Sudio Tre är alltså trådlösa, men inte helt trådlösa då vi fortfarande har en kabel, en kort sådan men en kabel där vi bland annat hittar ett batteripaket nära vänster hörlur och själva kontrollen där man kan justera volym samt svara på samtal och pausa eller starta musiken. Jag personligen tycker det är skönt att vi har denna kabeln då vi bland annat kan hänga lurarna runt halsen utan att vi har nån lång kabel som är i vägen.

Ljudkvalitén är kanske inte det som har varit Sudios starka sida på någon av deras tidigare hörlurar som vi testat men hos Sudio Tre är det bättre, betydligt mycket bättre både volymen men även kvalitén där vi  varit med om hörlurar som kostar betydligt mer, nästan dubbla och har haft avsevärt mycket sämre kvalitet.

Omdöme

Sudio fortsätter att överraska oss med sina hörlurar och när vi ärligt talat trodde att bra hörlurar måste kosta mycket för att både ha kvalitet, ljud och komfort men Sudio bevisar med Tre att allt detta är möjligt till ett lägre pris också. Ljudkvalitén som vi nämnde är OK och eftersom lurarna mer eller mindre är skapade för träning så isolerar Tre riktigt bra för att inte vara over-ear lurar och man kan lägga alla koncentration på sin musik och träning.

Sudio Tre
 • 8/10
  Kvalitet - 8/10
 • 7/10
  Ljud - 7/10
 • 8/10
  Komfort - 8/10
 • 9/10
  Pris - 9/10
8/10

2 KOMMENTARER

 1. Har ni något problem med anslutningen? Jag upplever att ljudet hackar även fast man inte är långt ifrån telefonen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.