Logitech fortsätter att överraska med sina trådlösa möss och som vanligt all fokus på gaming, denna gången med en sensor för alla och design för alla.

Logitech Pro Wireless är en mus som jag inte riktigt fick ögonen för tills den dagen musen hamnade på redaktionen och jag faktiskt gav den en chans. Idag vill man eller kanske inte alltid vill men får ta del av gamingmöss som ser flashiga ut men som har hårdvara eller design som inte alls är lika användbart.

Logitech Pro Wireless har en väldigt stilren design som gör att musen blir enkel och framför allt lätt när det kommer till vikten. En perfekt mus för just FPS-spel där vi även hittar en sensor i musen som är anpassad för just FPS eller snabba rörelser i alla fall. För att enkelt kunna byta ut sin DPI som man vanligtvis brukar hitta bakom scrollhjulet så har Logitech valt att ha denna knappen under musen av någon konstig anledning, enligt mig konstigt om man väljer att ändra sin DPI ofta, men perfekt för dom som aldrig ens rör den knappen.

Något som jag tycker om med Logitechs prylar är dom små sakerna som Logitech lyckas ta fram, som till exempel att man kan förvara sändaren till just den enheten i ett litet fack i själva musen och det kan man även med Logitech Pro Wireless.

Logitech Pro Wireless har trådlös och ingår i Logitech Powerplay-serie vilket gör att man kan ladda musen trådlöst via musmattan, något som jag inte kan vara utan idag och man har alltid en fulladdad mus med topprestanda även trådlöst. En liten detalj jag la märke till ganska snabbt var hur lätt Logitech Pro Wireless är, nog den lättaste musen jag spelat med och sitter man med “rätt” musmatta så behöver det inte mycket för att få denna mus i rörelse, och med en såpass lätt mus och en såpass bra sensor så kommer man sitta mycket i Logitech Gaming Software för att få ordning på känsligheten.

Logitech Pro Wireless är en väldigt enkel mus men den som gömmer sig under skalet är det som får musen att verkligen sticka ut och visa hur riktigt prestanda ska vara i en spelmus som denna. Prislappen på Logitech Pro Wireless är ganska hög och har svårt att argumentera för att man ska ge över 1 500 kronor för en mus, men är man ute efter den bästa prestandan och samtidigt kunna göra det helt trådlöst så är svaret utan tvekan Logitech Pro Wireless.

Logitech Pro Wireless
 • 8/10
  Kvalitet - 8/10
 • 6/10
  Komfort - 6/10
 • 6/10
  Design - 6/10
 • 4/10
  Pris - 4/10
6/10

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.