Test: Foreo Iris, slipp mörka ringa och få piggare ögon

Om det fanns en pryl som kunde hjälpa oss mot åldrande, påsar under ögonen och mörka ringar. Skulle du inte vilja köpa den då? Äga en sådan och berätta för hela världen att det finns en sådan pryl? Jo, det är de vi ska göra nu. Vi vill dela med oss vår upplevelse med Foreo IRIS.

Foreo IRIS är en fantastisk kombination av skönhet och teknik som bekämpar ögonsäckar och åldrande och du kommer behöva en i ditt liv.

Om du är som vi, super känslig kring ögonområdet, så behöver du inte oroa dig. Foreo IRIS är nämligen gjord i silikon och är väldigt skonsam mot huden. Den gör jobbet för att minska ögonpåsar, svullnader och mörka ringar.

Det är tack vare T-sonic tekniken som bekämpar alla skönhetsproblemen och dessutom hjälper det till att förbättra hudens förmåga att absorbera ansiktskrämerna.

Foreo IRIS har två lägen. Den ena är Pure Mode, som indikerar hur en manuell massage känns på ett skonsamt sätt. I detta läge hjälper den till att bekämpa åldrandet. De andra läget är Spa Mode och det är mera knackningar och pulseringar för att försiktigt hjälpa till att eliminera tecken på åldrandet som kanske redan börjat synas.

Vi är väldigt nöjda med resultatet även om vi kanske inte har använt den så länge. Dom som har använt Fore IRIS rapporterar att 70% har minskat dom under ögoncirklar, 43% bättre på att eliminera rynkor och fina linjer, och 3.5 gånger bättre att behandla under ögonpåsar. Vilket vi inte är så förvånade över eftersom vi är väldigt nöjda.

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Oavsett vilket läge du än lägger Foreo IRIS i så är den så otroligt skön att använda. Väldigt avkopplande och otroligt lätt att använda. Man lägger lite ögonkräm under ögonen och så masserar man in den tillsammans med Foreo IRIS. Och som resten av Foreo produkterna så är även IRIS vattentät, vilket gör att den är lätt att skölja av efter användning.

 

ÖVERSIKT
Kvalité
9
Installation
7
Funktion
8
Pris
8
Om det fanns en pryl som kunde hjälpa oss mot åldrande, påsar under ögonen och mörka ringar. Skulle du inte vilja köpa den då? Äga en sådan och berätta för hela världen att det finns en sådan pryl? Jo, det är de vi ska...test-foreo-iris-slipp-morka-ringa-och-fa-piggare-ogon

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.