Steelseries Stratus Duo handkontroll för mobil och PC

Spela Fortnite på mobilen med Stratus Duo från Steelseries, detta kommer garanterat ge övertag. Men behöver vi handkontroll till telefonen?

Stratus Duo heter Steelseries nya handkontroll och som man kanske kan lista ut på namnet så är inte denna handkontrollen för endast en enhet utan kan kopplas till flera olika. Man kan antingen koppla Stratus Duo till en Android-telefon eller VR-headset som till exempel Oculus Go eller Samsung Gear via bluetooth. Använder man handkontrollen med telefonen finns det även SmartGrip (säljs separat) som man kan fästa på handkontrollen och enkelt klämma fast telefonen i.

Men vill man använda handkontrollen till PC så kan man göra detta via dongeln som följer med och då kör den på 2,4 GHz och har fullt stöd för Steam som har över 5000 spel med stöd för handkontroll.

Steelseries Stratus Duo har en batteritid på över 20 timmar och när man väl ska ladda den görs detta via micro-USB. Priset för handkontrollen hamnar på 699 kronor och finns redan nu tillgänglig på Steelseries.com och inom kort hos utvalda återförsäljare.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.