Spela Super Mario Party online nu

Nintendo har äntligen gjort det möjligt att spela Super Mario Party online med sina vänner ,em n som vanligt finns det en del begränsningar.

Super Mario Party är inget nytt spel, det släpptes 2018 men först nu så har Nintendo gjort det möjligt att kunna spela Super Mario Party online, något som många tycker borde funnits med från dag ett.

Men för att kunna spela Super Mario Party online måste man först ha en Nintendo Switch Online prenumeration. Spellägen som kommer vara tillgängliga online för upp till fyra spelare är:

Mario Party: Välj bland 20 spelbara karaktärer och börja spela på ett spelbräde där du tar dig fram med tärningskast. Spela olika minispel för att få mynt som du kan få föremål eller stjärnor för. Den som har flest stjärnor vinner.
Partner Party: Två spelare samarbetar och försöker få så många stjärnor som möjligt. Varje spelare kan röra sig fritt på brädet i sin jakt efter stjärnor vilket öppnar upp för smarta strategier och intensiva dueller.
Minigames: Sjuttio av de totalt 80 minispelen går att spela flera online.

Sen finns det även olika sätt att spela Super Mario Party online på, men detta endast med vänner man har på sin lista, det finns alltså ingen matchmaking, dom olika konfigurationer som Nintendo kallar det är följande:

 • Två spelare:
  Två Nintendo Switch-konsoler, en spelare per konsol
 • Tre spelare:
  Två Nintendo Switch-konsoler, två spelare via ena konsolen och spelare tre via den andra konsolen
  Tre Nintendo Switch-konsoler, en spelare per konsol.
 • Fyra spelare:
  Två Nintendo Switch-konsoler, med två spelare per konsol
  Fyra Nintendo Switch-konsoler, en spelare per konsol.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.