Prenumerationstjänster även inom gaming blir allt vanligare och detta är självklart något som Sony vill vara med på, ryktas det om.

Xbox Game Pass är en tjänst som jag verkligen gillar och har inga problem att betala för med tanke på vilken valuta för pengarna man faktiskt får. För 99 kronor i månaden får man tillgång till över 100 spel på sitt Xbox eller PC där vi hittar både nya som gamla spel.

Nu verkar det som att Sony kan vara på gång med en liknande tjänst, detta framgår från en intervju med Playstation-chefen Jim Ryan som fick just den frågan om en Game Pass-liknande tjänst är på gång till Playstation, svaret vi fick var:

“There is actually news to come, but just not today, We have PlayStation Now which is our subscription service, and that is available in a number of markets.”

Detta säger dock inte jätte mycket, men det är ett steg i rätt riktning och det är nog bara en tidsfråga innan vi får se Playstation Now expandera och likna Game Pass som vi har till Xbox. Jag hade inte blivit ledsen om Playstation 5 fick tillgång till hundratals spel via en tjänst som detta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.