Playstation 5 sägs bara vara några månader bort nu, men Sony har problem med att få produceras så många som dom hade planerat i år.

I år är ett stort år för konsoler då vi både har nya Xbox Series-serien att se fram emot men även Playstation 5. men nu har det kommit lite tråkig information gällande Playstation 5 där Sony ser ut att ha problem med att få tag på komponenter till konsolen.

Tanken var att Sony skulle producera 11 miljoner Playstation 5-konsoler innan mars 2021, men detta är något som nu kommer ändras och siffran hamnar istället på fyra miljoner enheter.

Problemet sägs vara att produktionen av processorn till konsolen tar längre tid än väntat och att effektiviteten är långt ifrån det som Sony hade väntat sig. Uppgifterna säger även att dom får fler processor tillverkade men att det fortfarande är ett problem som påverkat antalet producerade konsoler.

Som det ser ut nu kommer Sony lyckas med sju miljoner konsoler istället för 11 vilket ändå är helt ok, men om det gäller att var snabb med att köpa sin konsol eller inte återstår att se när konsolen väl släpps.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.