Sonos Move blir deras första portabla högtalare och dom säger själva att dom äntligen har en högtalare för utomhus och på papper ser det imponerande ut.

Sonos Move är en helt ny högtalare och äntligen så har Sonos tagit fram en högtalare som är portabel och vi faktiskt kan ta med oss till stranden, trädgården eller bara så enkelt som badrummet. Sonos Move påminner mycket om Sonos andra högtalare såsom One.

Sonos Move kommer att ha stöd för mer än 100 streamingtjänster samt flera röstassistenter då den har inbyggd bluetooth och Wifi, det ser ut att vi kort och gott kommer kunna använda denna högtalaren lika bra hemma som i trädgården.

Dock är högtalaren kan inte så portabel som man hade hoppats på, med sina tre kilo så väger den en del men Sonos har tänkt på detta och lyckats få dit ett slags “handtag” på baksidan så man enkelt kan bära med den. Move är även IP56-klassad vilket gör att den är tålig mot fukt, sand, grus och helt enkelt klarar av lite tuffare tag, Sonos själva säger även att den klarar av att tappas från en mindre höjd.

Sonos Move blir även den första enheten som kommer mer automatisk Trueplay och kommer ställa in ljudet automatiskt vart den än står med tanke på att detta är en högtalare som förmodligen kommer flyttas runt mycket.

Batteritiden ska ligga på cirka 10 timmar och högtalaren laddas på laddstationen som följer med. Fördelen med Move är att vi kommer kunna byta ut batteriet och Sonos säger själva att vi enkelt kommer kunna skicka in vårt gamla batteri i utbyte mot ett nytt när det väl behövs mot en kostnad som ännu inte har bekräftats.

Priset för Sonos Move hamnar på 4 499 kronor och känslan man får för högtalaren är att detta är både en portabel och stationär högtalare med tanke på sin prestanda och funktioner som den bjuder på. Sonos Move kommer vi kunna köpa från och med 24 september.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


2 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.