Sonos har nu meddelat att dom kommer satsa betydligt hårdare med att bli miljövänligare och detta bland annat genom att ha produkter som håller längre.

Att tänka på miljön har blivit en viktig faktor hos allt fler företag, nu även hos Sonos. Dom har nu själva meddelat att dom kommer lägga betydligt större fokus på att bli miljövänligare framöver och detta på lite olika sätt.

Bland annat ska Sonos produkter ha en längre livslängd, dom ska även dra mindre energi vilket inte låter helt omöjligt. Sonos kommer även jobba mer på att göra det möjligt att reparera sin produkter själv, laga istället för att byta ut dom. Sonos har därför i år dragit igång programmet ”Design for Disassembly” som ska ha flera av dessa faktorer från och med 2023.

Men 2023 kommer Sonos även tillverka alla sina produkter i återvunnen plast, men samtliga produkter från och med 2023 kommer att ha ett ”sleep mode” för att dra ner energiförbrukningen helt enkelt. Många bra lösningar och vi får hoppas att Sonos lyckas med detta till 2023, hoppas även att fler företag följer i samma fotspår om dom inte redan gör detta idag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.