Hesh ANC och Hesh Evo är två nya hörlurar från Skullcandy som är fulla med funktioner och teknik till ett lågt pris.

Skullcandy har tidigare imponerat med sina hörlurar den senaste tiden och nu verkar det vara dags igen. Denna gången får vi två nya hörlurar Hesh ANC och Hesh Evo som behåller stilren design med lite roligare färger.

Skullcandy Hesh ANC

Hesh ANC är bland annat utrstuad med aktiv brusreducering som har blivit allt vanligare idag, vi hittar även ett ambient mode som gör det möjligt att höra sin omgivning när behoven finns. Skullcandy var snabba med att utrusta sina lurar med Tile och så även med Hesh ANC. Batteritiden ska ligga på ungefär 22 timmar, det positiva är att lurarna är utrustade med USB-C vilket ska ge tre timmars batteritid genom att endast ladda dom i 10 minuter.

Skullcandy Hesh Evo

Hesh Evo är en mindre version och även billigare, här saknas det dock brusreducering men vi har fortfarande Tile-stöd. Batteritiden ökar här till 36 timmar och har även stöd för snabbladdning via USB-C.

Designen på båda lurarna är nästintill identiska där kåporna är i plast, men själva bågen över huvudet ska vara i metall. Båda kåporna har knappar för bland annat att synka, ljudkontroll samt svara på samtal bland annat.

Skullcandy Hesh Evo

Skullcandy Hesh ANC går att beställas idag och prislappen ligger på 1 299 kronor. Samma gäller med Hesh Evo men där ligger prislappen på 999 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.