Samsung Experience byter namn till One UI

Samsung Developer Conference 2018 är i full gång och vi har fått lite nyheter som att deras egna gränssnitt byter namn.

Samsung Experience känner nog dom flesta till som använder deras telefoner som är deras egna lilla gränssnitt på Android, men detta kommer nu att byta namn i samband med att Samsung Experience 10 just nu håller på att betatestas och kommer i samband av den lanseringen att byta namn till One UI.

Några av nyheterna i One UI kommer att vara bland annat mörker läge som var efterlängtat av många, designen på One UI kommer vara mer genomtänkt där mycket av menyvalen kommer hamna långt ner på skärmen istället för högst upp så det blir mer lättillgängligt och Samsung säger själva att dom kommer lägga fokus på att få en så ren design som möjligt när det gäller One UI.

Vi får hoppas att Samsung lägger energi på prestanda också när det gäller deras gränssnitt då det inte har varit särskilt omtyckt tidigare och telefoner som vi provat från Samsung har inte problem med hårdvaran utan det är mjukvaran som brister rätt kraftigt tyvärr.

One UI kommer släppas under Januari 2019 och först ut är S9 samt Note 9 men fler telefoner kommer få tillgång till One UI under 2019.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.