Poly som tidigare var Plantronics och Polycom har presenterat sitt hittills lättaste headset i RIG-serien som dessutom är trådlöst.

En av mina favoriter när det kommer till trådlöst headset är RIG-800 från tidigare Plantronics. Nu är det dags igen och denna gången är det RIG-700 som gäller och det som imponerar mest med detta headset är hur lätta dom faktiskt är och väger endast 241 gram.

Men fastän sin lätta vikt så är det alltså ett trådlöst headset där ett batteri måste få plats och det gör det som ger totalt 12 timmar batteritid enligt Poly själva.

Förutom det så hittar vi även 40 millimeter element för ett rikare ljud samt att Poly utrustat RIG 700 med vad dom kallar för “bass tubes” där basåtergivningen ska vara betydligt bättre än tidigare. Precis som tidigare RIG-lurar så går det att justera såsom volym och ställa in chatt-ljudet direkt på headsetet. Mikrofonen går att ta bort helt om man vill det annars är det utrustad med brusreducering vilket nästan är ett måste idag.

RIG 700HD kommer att fungera utmärkt till PC men vill man istället ha samma headset till PS4 så är det RIG 700HS man ska satsa på. Båda modellerna kommer att kosta 1 395 kronor men finns inget spikat datum om när det släpps.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 6 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.