RollerCoaster Tycoon är tillbaka och vi har roliga minnen med dom tidigare spelen frågan är bara om de nya “moderna” RollerCoaster Tycoon kan hålla måttet.

Äntligen har ett nytt Tycoon släppts och denna gången är det nöjesparker i fokus och många minnen från barndomen vaknar till liv när det kommer till just RollerCoaster Tycoon.

Jag personligen har varit rätt galen i Tycoon och de jag spelade mest var RollerCoaster Tycoon och Transport Tycoon.

Redan när man startar upp RollerCoaster Tycoon World känner man igen sig och ännu mer när man väl börjar bygga på sitt första nöjespark så känner vi igen oss om vi spelat tidigare RollerCoaster Tycoon men med betydligt bättre, snyggare och helt otrolig grafik.

RollerCoasterTycoonWorld-1

Det är svårt att berätta känslan över att bygga ett nöjesfält men det är annorlunda och tyvärr finns det inte allt för många spel som erbjuder detta idag.

Det finns en hel del olika åkattraktioner att välja mellan samt det gäller att hålla ordning och reda i sin park och då allt från rent till att underhålla alla maskiner som man byggt.

Utvecklarna har gjort en riktigt bra tutorial till RollerCoaster Tycoon World som man får sig en grundlig genomgång samt blir nästan tvungna att göra som dom säger för att “lära sig”.

RollerCoasterTycoonWorld-2

Att skriva ihop en recension på detta spel är nog bland det svåraste vi gjort men är man en spelare som tycker om att bygga eller spelat dom tidigare RollerCoaster Tycoon så kan vi rekommendera detta och man kommer inte bli besviken med tanke på hur mycket det finns att göra och att sandbox-läget nu finns där man får tillgång till allt som spelet har att erbjuda.

Omdöme

RollerCoaster Tycoon World fick verkligen gamla minnen att vakna till liv och detta till det positiva, att utvecklarna tog initiativet att göra detta spel är en enorm eloge och vi hoppas bara att fler kan ge det en chans, man vill inte missa en klassiker i ny förpackning. Kan inte säga att vi hittat särskilt många buggar i spelet men de finns väl några fåtal men inget som påverkar själva spelandet och en grymma åkattraktioner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.