Kanagawa Wave Apparel Collection kan kanske vara framtidens plagg om detta gynnar miljön, Razer gör i alla fall ett försök.

Razer överraskar med en nyhet men denna gången är det ingen ny pryl utan det är istället kläder, kläder som Razer valt att kalla för Kanagawa Wave Apparel Collection.

Det viktiga här är att det bara är kläder utan att Razer faktiskt försöker hjälpa till att göra sig av med all plastavfall som tydligen allt för få verkar göra något åt.

Kollektionen kommer att bestå av hoodie, t-shirt, linne, shorts och en keps, inte nog med att kläderna är gjorda av plastavfall, för varje plagg som säljs kommer en liten peng att gå till att städa upp hav från plast samt att Razer själva kommer återvinna 1 kg plastavfall, win-win kort och gott.

Razer Kanagawa Wave Apparel Collection

Men sen kommer vi till det tråkiga, av någon anledning så har Razer valt att göra denna kollektion i begränsad upplaga, det kommer endast finnas 1337 exemplar per plagg. Priserna för plaggen kommer ligga på:

  • Razer Kanagawa Wave Zip Hoodie: €159.99
  • Razer Kanagawa Wave Tee: €99.99
  • Razer Kanagawa Wave Tank Top: €79.99
  • Razer Kanagawa Wave Shorts: €89.99
  • Razer Kanagawa Wave Cap: €59.99

Är man sugen på att köpa ur Kanagawa Wave Apparel Collection så drar försäljningen igång den 9 april klockan 04.00, jag skulle gissa på att det gäller att vara snabb.

Razer Kanagawa Wave Apparel Collection Razer Kanagawa Wave Apparel Collection Razer Kanagawa Wave Apparel Collection Razer Kanagawa Wave Apparel Collection Razer Kanagawa Wave Apparel Collection Razer Kanagawa Wave Apparel Collection

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.