Patentverket i Japan har nu fått in ett patent från Sony vad som ser ut att vara handkontrollen till Playstation 5 nästa år, men vad är nytt?

Dualshock 4 är en extremt populär handkontroll och många är nyfikna på att se vad Sony ska hitta på med nästa generation handkontroll och nu har vi kanske fått se vad som kan bli Dualshock 5 via patentverket i Japan.

Det vi kan se på bilderna är att inte mycket kommer skilja sig mot dagens handkontroll men det finns några mindre förändringar som ser ut att komma.

Vi kan bland annat hitta två 3,5mm-portar på handkontrollen vilket kanske betyder att ena är för hörlurar och andra för mikrofon. Men det bästa av allt är att det ser ut som att handkontrollen är utrustad med USB-C och om vi har tur får vi även stöd för snabbladdning.

Dock får vi vänta till slutet på 2020 innan vi faktiskt få klämma och känna på handkontrollen samt att dessa ritningar kanske inte visar en rättvis sida om hur den nya handkontrollen kommer att bli men intressant blir det och varför ändra på en design som uppenbarligen fungerar.

Dualshock 5

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


3 + 6 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.