Ashe blir den 29:e hjälten i Overwatch och har en historia tillsammans med inte helt oväntat, McCree.

Den 29:e hjälten i Overwatch kommer att vara en karaktär vi sett tidigare men som McCree ser ut att ha ett förflutet med, Ashe.

Ashe kommer att ha ett semiautomatiskt gevär som kan skjutas på två olika sätt, antingen skjuta så snabbt som möjligt eller sikta med vapnet för att få en ordentlig och hård träff på fienden.

Ashe kommer även ha en hagelbössa som ser ut att knocka iväg fienden samt göra lite skada, men Ashe ulti är ändå den som är lite unik som heter B.O.B som gör att hennes sidekick robot kommer med i fighten en kort stund och förvandlas för en kort stund till ett torn och skjuter allt som är i Ashes väg.

I klippet ovan kan ni se mer om Ashe men när den nya hjälten är planerad att släppas är oklart, förmodligen kommer Ashe till PTR-servrarna först inom kort.

THE VIPER
Ashe’s semi-automatic rifle fires quick shots, or she can use her aim-down sights for a more damaging, precise shot.

DYNAMITE
Ashe throws an explosive that detonates after a short delay or immediately when shot. The explosion from Dynamite also lights enemies on fire, dealing damage over time.

COACH GUN
Ashe blasts enemies in front of her, knocking them away and propelling herself backward for added mobility.

B.O.B.
Ashe summons her trusted omnic sidekick, B.O.B., who charges forward and knocks enemies into the air, then lays down suppressing fire with his arm cannons.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.