OnePlus Nord är namnet på mobilserien som kommer bestå av lite mer prisvänliga telefoner och kanske även andra tillbehör.

Det har länge ryktats om att OnePlus jobbar på en billigare telefon med specifikationer som ändå ska imponera. Nu har OnePlus själva tagit ett steg åt den riktningen genom att presentera en ny mobilserie som dom kallar för Nord.

OnePlus Nord kommer alltså att innehålla telefoner och tillbehör som är lite mer prisvänliga mot deras flaggskeppstelefoner. Nord kommer dock endast att lanseras i Europa och Indien, om det finns planer på fler marknaden återstår att se.

Pete Lau som är VD för OnePlus säger följande gällande OnePlus Nord:

– Att lansera OnePlus Nord markerar början på ett nytt spännande kapitel för OnePlus. Kärnan i “Never Settle, innebär att dela den bästa tekniken och produkterna med världen, men samtidigt handlar det också om att utmana oss själva att gå utanför vår comfort zone. Vi är oerhört stolta över våra flaggskeppsprodukter och vi kommer att fortsätta skapa mer teknikledande flaggskepp för våra användare. Nu är vi glada över att dela OnePlus-upplevelsen med ännu fler användare över hela världen genom denna nya produktserie.

Nu väntar vi bara på att OnePlus faktiskt ska presentera lite produkter som ska ingå i Nordserien, jag tror dock att väntan kan bli relativt kort och att vi snart får se och höra om nya OnePlus telefoner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.