Oneplus 9 Hasselblad

OnePlus har nu bekräftat när dom känner sig redo att presentera sin nya flaggskeppstelefon och väntan blir relativt kort.

Då är vi snart där, tiden på året det är dags för OnePlus har presentera något nytt och denna gången handlar det kanske inte helt oväntat om OnePlus 9 som är deras toppmodell bland telefoner.

OnePlus har samarbetat med Hasselblad som är världskända för sina kameror, men exakt vad vi ska få se gällande kameradelen på OnePlus 9 återstår att se. Det har dock redan nu bekräftats att OnePlus spenderat 150 miljoner dollar för att förbättra hela kameraupplevelsen i OnePlus 9 och detta har man gjort tillsammans med Hasselblad.

Redan nu vet vi lite av nyheterna som OnePlus 9 kommer med, bland annat hittar vi en ny färgkalibreringsprocess som dom valt att kalla för “Natural Color Calibration” som kommer bjuda på en bättre färgåtergivning.

När det gäller kameran hårdvara så kommer vi att hitta bildsensor från Sony vid namn IMX789 som bland annat kommer klara av att spela in video i 8K 30fps eller om man nöjer sig med 4K i 120FPS. Hasselblad kommer in i bilden när det gäller objektivet som ska sitta på nya OnePlus 9 där man jobbat mycket med vidvinkel samt få bort så mycket distorsion som möjligt.

Allt detta kommer att presenteras närmare samt vi får se hur allting ser ut den 23 mars klockan 16.00 svensk tid.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.