OnePlus 7 event redan i maj

OnePlus har nu bekräftat att dom känner sig redo för att visa upp sin nya telefon och detta om bara några veckor men vad har vi att se fram emot?

OnePlus har nu bjudit in till sitt första event i år där dom ska visa upp OnePlus 7. OnePlus 7 kommer att lanseras den 14:e maj klockan 17.00 svensk tid och OnePlus kommer denna gången göra detta lite annorlunda genom att hålla i tre event samtidigt i tre olika städer London, New York och till slut även Bangalore.

Även deras fans kommer kunna vara med på denna lanseringsfest där biljetterna kommer börja säljas 25:e april och priset hamnar på 180 euro.

Vi vet i stort sett ingenting om vad OnePlus 7 kommer att erbjuda, OnePlus VD Pete Lau twittrade dock nyligen ut “Fast and smooth” där spekulationerna genast går mot att det handlar om en bättre skärm. Pete Lau har dock bekräftat att det kommer släppas fler versioner av 7 där vi bland annat kommer hitta en Pro-version som det ryktas om kommer ha en betydligt bättre skärmpanel samt att den kommer ha stöd för bilduppdatering på 90 Hz.

Det har även ryktats om att OnePlus 7 Pro modellen kan komma att få en betydligt högre prislapp än vad vi är vana vid hos OnePlus, en prislapp som hamnar bland Galaxy S10 modellen. Om detta skulle stämma så kommer nog ganska många OnePlus fans att ifrågasätta detta samt vad som hänt med OnePlus som alltid lyckats hålla nere priserna.

Allt detta är som sagt endast spekulationer och allt kommer att bekräftas på OnePlus 7 eventet den 14:e maj.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.