Microsoft kom med glädjande besked gällande deras nya operativsystem Windows 10, alla får ta del av uppdateringen gratis även dom med en piratkopierad version.

Det har länge varit snack om att Windows 10 ska släppas nån gång efter sommaren och in på hösten, men nu bekräftar Microsoft annat istället.

Microsoft har nu bekräftat att om bara några få månader, lagom till sommaren så kommer Windows 10 att vara färdigt för 190 länder på 111 olika språk. Det har förmodligen gått betydligt bättre i utvecklingen för Microsoft än man tidigare väntat eller så har man prioriterat lite annorlunda denna gången.

Precis som det var sagt tidigare så kommer alla med Windows 7 eller 8 att kunna uppgradera till Windows 10 gratis under det första året. Det har även kommit fram att Microsoft kommer erbjuda användare med en piratkopierad version av Windows till en uppgradering men förmodligen blir detta mot en avgift isåfall.

Ännu ett tecken på att Microsoft satsar allt på att få så många som möjligt över till Windows 10, något som inte vi ser som dåligt utan tvärtom istället.

Vi håller ögon och öron öppna för att meddela er när ett exakt datum är utannonserat.

Källa: Windows Blogg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.