Även Pebble vill visa att dom kan göra runda klockor och har nu visat upp Pebble Time Round som inte helt oväntat -är rund.

Pebble fortsätter att växa med sin lite mer ”annorlunda” klocka och för inte allt längesen fick vi ta del av Pebble Time som nu kommer i ny form.

Pebble Time Round blir en rund klocka denna gången och extremt lätt och tunn sådan, endast 28 gram tung och en tjocklek på endast 7,5 mm. Enligt Pebble själva ska detta vara den ”tunnaste och lättaste smartklockan i världen” just nu.

pebble-time-round-4 pebble-time-round-5

Även denna gången använder sig Pebble av en e-pappersskärm i färg som gör att batteritiden blir betydligt bättre än med andra skärmar som vi hittar hos andra smartklockor. Som man kan sep å bilderna så är ramen runt själva skärmen rätt tjock där man direkt misstänker att man använt sig av en fyrkantig skärm men täckt över med en rund ram vilket kan funka.

Batteritiden har försämrats rätt så rejält mot Time som nu går från 10 dagar ner till två dagar, men de finns stöd för snabbladdning denna gången vilket ska göra de möjligt att ladda klockan i 15min för att använda den en heldag.

pebble-time-round-3

Time Round kommer endast i en storlek men när det gäller bandet kan man välja mellan 14 eller 20mm i flera olika färger.

Pebble Time Round kommer att börja säljas i Oktober och kommer kunna att förhandsbeställas på Pebbles hemsida för 299 euro. Har man redan beställt en Time eller Time steel men ännu inte fått den och vill ha en rund Pebble kommer man kunna ändra i sin beställning redan nu.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.