Nu har LG sagt ett officiellt releasedatum för LG G-flex, i hemlandet Syd Korea så släpps G-flex den 12 november med Europa-release i december.

LG G-flex som är den andra böjda telefonen som visats upp har nu fått ett datum då den släpps på marknaden. Det är den 12 november som Koreaner kommer kunna lägga vantarna på enheten för 999.900 Koreanska Won, vilket motsvarar cirka 6100 kronor. I priset får man bland annat en 6″ stor böjd 720p OLED-skärm (som är flexibel), 2GB RAM, Snapdragon 800 CPU och en 13MP kamera.

En månad efter Korea-releasen så når enheten den Franska operatören Orange France. Hur de ser ut för resten av världen vet vi inte nu, men vi har mailat LG i Sverige för att se vad de säger.

Källa:
Engadget

1 KOMMENTAR

  1. […] Precis som hos många andra iPhones som kommer det rykte efter rykte. Nu har man däremot hittat att Apple fått godkänt patentansökan hos amerikanska patentverket som då handlar om olika peksensorer för böjda ytor där man direkt börjat spekulera att nästa generation iPhone kan komma med en böjd skärm likt LG G Flex t.ex. […]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.