Transformer book trio är en ny allt i ett dator/tablet, något som vi velat se tidigare!

Idag har ASUS presenterat en hel del grejer, totalt 11 stycken. Men vi tänkte fokusera på Transformer book trio, en enhet som har tre användningsområden. ASUS har länge jobbat med hybrider och försökt få in flera olika funktioner i en eller två enheter som kombinerats ihop. Nu har de gjort det igen. Det gäller en 11,6″ Android tablet med fullHD, en ultrabook med Intel core i7 processor (4 gen) samt en stationär dator med ultrabookens specifikationer.

ASUS har delat upp denna enhet i två delar. Första delen är en 1080p skärm på 11,6″ som innehåller en 2.0Ghz Intel Atom Z2580 CPU. Tablet i sig kör Android Jelly Bean.

Den andra delen är ett tangentbord med kontakter för tidigare nämnd skärm. I tangentbordet sitter en fjärde generationens Intel core i7 4500U processor och 1 TB HDD.

Denna enhet fungerar dels som en tablet med Android, dels som en ultrabook med Windows 8 samt kan man koppla in tangentbordet till en stationär monitor för att få en skrivbordsdator.

Det är en riktigt intressant enhet ASUS har presenterat och det skulle vara väldigt intressant att få göra ett test på denna och se om det fungerar så bra som det låter.

Källa:
Android Police

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.