Macbook Air

Apple har nu i smyg uppdaterat deras populäraste Mac modell som är Macbook Air som får ny hårdvara som gör den dubbelt så snabb och även ett nytt tangentbord.

Macbook Air har uppdaterats och det gjordes lite i smyg där vi nu får en Macbook Air som är dubbelt så snabb om man jämför med tidigare generation. Under skalet kan vi nu få sen fyrkärnig Intel Core i7-processor på 1,2 GHz men med turbo upp till 3,8 GHz.

Även grafikkortet har fått sig ett lyft som är integrerat och nu kommer med Intel Iris Plus vilket ska göra nya Macbook Air 80 procent snabbare om man jämför med modellen innan. Ett stort plus med nya hårdvaran är att man nu kan koppla in en 6K-skärm utan problem.

Gällande lagring som är viktigt för många så är det minsta man kan få nu 256 GB och det går att få max 2 TB integrerat om man vill det. Prislappen börjar från 12 995 kronor och då får man dock endast en Intel Core i3 med 8 GB ram och 256 GB lagring.

En annan stor nyhet och som många väntat på är att tangentbordet nu har byts ut och vi hittar nu samma tangentbord som sitter i Macbook Pro 16-tum, tangentbord som enligt många är betydligt bättre.

Nya Macbook Air går att beställa redan nu och ska nå flera av butikerna under vecka 13.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.