Nvidia har till slut valt att lansera sin spelstreamingtjänst GeForce Now som har varit i utveckling över sju år men nu lanserats i fullversion.

Det kommer allt fler spelstreamingtjänst och Nvidia är en av dom som var tidiga med detta då vi fick se Geforce Now för sju år sedan men då var det inte ens en beta utan mer en tidig alpha med en tanke på att streama sina spel.

Det som är lite unikt med Geforce Now mot till exempel Google Stadia är att man inte behöver köpa spelet man vill spela igen utan istället kommer vi att koppla upp tjänsten mot Steam, Epic Game Store, GOG eller Battle.net för att sedan spela dessa genom streaming.

Detta är helt klart en tjänst som jag tror många kommer prova på och det som gör det ännu bättre är att Geforce Now kommer ha två olika typer av konton. Antingen kör man Geforce Now gratis och då får man spela sina spel i en timme åt gången, är det många som vill spela samtidigt hamnar man i ett kösystem.

Väljer man istället att betala fem dollar i månaden så kan man spela upp till sex timmar samt förtur i kösystemet. Båda konton kommer dock ha stöd för 1080p i 60 FPS vilket helt klart är godkänt.

Ska bli intressant och se om Nvidia Geforce Now fungerar bättre än Google Stadia, men jag gillar redan att vi kan spela spel som vi redan äger istället för att behöva köpa dom på nytt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.