Nu Skin ageLOC Galvanic Spa, ett hemmaspa

Ingen har undgått att år 2020 inte riktigt blev som man tänkt sig. För vissa företag och brands har det kanske gynnat dom.

Vi kvinnor har fått tänka om när det gäller att besöka våra salonger för diverse olika skönhetsbehandlingar, då är det skönt med företag som Nu Skin. Hemmaspa är räddaren i nöden.

Nu Skin är man väl kanske mest bekant med när det gäller deras LumiSpa. Men dom har även en annan produkt som fångat vår uppmärksamhet gällande genre hemmaspa, nämligen deras ageLOC Galvanic Spa.

Vem vill inte se yngre ut, vem vill inte hitta en lösning till mindre runkor, finare linjer samtidigt som hyn blir fräschare?

Nu Skin ageLOC Galvanic Spa använder galvanisk ström som ofta används på professionella spaanläggningar för att hjälpa till att leverera anti-ageing-ingredienser till huden. Dessutom finns det specialanpassade munstycken som är utformade för ansikte, kropp och hårbotten, perfekt för hemmabruk och en bekväm spaupplevelse i sitt egna hem.

Galvanic Spa är en lättanvänd skönhetsapparat med en användarvänlig LED-display. Den minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Och minskar hudens synliga ålderstecken och slätar ut områden med celluliter. Dessutom gör tunt och livlöst hår starkare och mer motståndskraftigt.

En mycket spännande produkt som vi på redaktionen kommer att recensera så småningom.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.