Netflix fortsätter att växa enligt senaste rapporten

Netflix har i sin senaste kvartalsrapport visat att tjänsten fortsätter att växa både antal prenumeranter men även på andra delar av internet.

När Netflix presenterade fjärde kvartalsrapporten av 2020 så var det helt klart positiva siffror. Bara sedan oktober månad fram tills nu Netflix lyckats få in över åtta miljoner nya prenumeranter. Det betyder att dom nu har 203,66 miljoner prenumeranter världen över.

En imponerande siffra, men det är inte bara bland antal prenumeranter dom växer, deras filmer och serier är också dom mest populära på Google där vi bland annat hittar Tiger King på första plats.

Samtidigt som den senaste rapporten presenterats så delade Netflix även med sig av lite nyheter som är på gång till tjänsten kommande halvåret. Bland annat kommer en shuffle-knapp introduceras vilket ska slumpa fram vad man ska titta på film och serier.

Men vi har även en hel del filmer och serier att se fram emot under 2021 som Netflix jobbat på samt jobbar på. Klippet ovan kan ni se lite av nyheterna som kommer till Netflix under februari månad.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.