Mophie hjälper oss att alltid ha batteritid kvar i våra telefoner och med nya powerpack finns det inte mycket vi kan skylla på.

Mophie har nu släppt ett nytt powerpack som kommer kunna ladda våra telefoner trådlöst men det viktigaste och kanske mest användbara är att det går att fästa denna powerpack direkt på telefonen, lättare att fylla batteriet.

Juice Pack Connect kommer att stödja dom telefonerna som ha stöd för trådlös laddning, även fästet kommer att kunna användas till att fästa andra tillbehör än bara powerpack, jag hoppas detta är ett fäste som kommer till fler prylar än bara telefoner framöver.

Mophie gillar iPhone och många av deras tillbehör har haft lite mer fokus på just dom telefonerna och så även med Juice Pack Connect.

Juice Pack Connect har en kapacitet på 5 000 mAh och laddar prylar med Qi-laddning, för att ladda upp batteriet gör man detta med USB-C som även kan användas för att ladda upp prylarna med.

Juice Pack Connect säljs just nu i USA och vi hoppas den även kommer till Sverige inom kort, prislappen ligger på 80 dollar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.