Microsoft Skype

Microsoft har äntligen presenterat en rejäl facelift på Skype precis som dom lovat och det har hänt en hel del med designen och funktionerna.

Dagen har kommit och Skype kommer äntligen att få en ny design, mer eller mindre ett nytt gränssnitt som är betydligt modernare och lite lättare att jobba med. Gränssnittet för bland annat gruppsamtal är betydligt bättre nu än tidigare, men det har även kommit lite nya funktioner såsom att ändra sin bakgrund om man har igång webcameran.

Det kommer även gå att delta i skype-samtal utan ett skype-konto och detta genom ”Meet now”, även här har gränssnittet förbättrats och blivit tydligare.

Men Microsoft verkar inte vara färdiga med Skype, dom har fler uppdateringar på gång som dom redan avslöjat. Bland annat en funktion dom kallar för ”Twin Cam” som kommer göra det möjligt att både använda sin kamera på PC men även på telefonen, samtidigt. Rätt smidigt om man vill visa något specifikt och inte behöva vrida och vända på sin webcam eller laptop.

Det finns inget spikat datum om när denna uppdatering släpps, men Microsoft har siktat in sig på att göra det innan årets slut.

Microsoft Skype

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.