Marshall har nu släppt sin minsta högtalare hittills vid namn Emberton som inte bara är lätt men även tålig med imponerande batteritid för sin storlek.

Marshall Emberton är en liten bluetoothhögtalare som är vattentålig genom att vara IPX7-certifierad och klarar alltså av ligga på en meters djup i 30 minuter, men rekommendationen är att den tål mest regn och ifall man skulle råka spilla på högtalaren.

Emberton blir även Marshalls minsta högtalare till storlek och vikt, den väger endast 700 gram vilket är helt klart imponerande och fastän sin lilla storlek så har Marshall lyckats få till batteritid på 20 timmar, skulle inte 20 timmar räcka så kan man ladda den i 20 minuter för att få 5 timmar till, stöd för snabbladdning alltså.

Marshall Emberton

När det gäller ljudet så använder sig Marshall av True Sterephonic teknik vilket gör att ljudet kan upplevas i 360 grader, spelar alltså ingen roll vilket håll man riktar högtalaren för ljudet.

Designen på Emberton är precis som alla andra Marshall högtalare där vi hittar en grill i metall med Marshall-emblemet mitt på, precis som det ska vara.

Marshall Emberton har börjat säljas redan nu, prislappen ligger på 1 595 kronor.

Marshall Emberton Marshall Emberton

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


9 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.