Sony har nu presenterat sin budgetrapport för 2020 och där får vi bland annat siffror hur många PS5 som skeppats och det är överraskande många.

Det är inte riktigt något hemlighet eller varit svårt att undkomma hur stor bristen på Playstation 5 fortfarande är. Sony gör i stort sett allt dom kan för att producera så många Playstation 5 som möjligt men ändå vill marknaden bara ha mer och mer.

Nu har Sony presenterat sin budgetrapport för 2020 och där får vi bland annat reda påa tt Sony lyckats få iväg 7,8 miljoner Playstation 5-konsoler till återförsäljare runt om i världen, men ännu mer imponerande är nog att 4,5 miljoner av dessa skeppades under sista kvartalet vilket är väldigt många konsoler. Mellan 1 januari och 31 mars så lyckades Sony skeppa 3,3 miljoner konsoler, imponerande!

Fortsätter försäljningen av PS5 i denna takten så kommer den att gå förbi PS4 i antalet sålda konsoler, PS4 sålde cirka 7 miljoner konsoler vid sin lansering så intresset för PS5 är betydligt högre.

Nu får vi bara hoppas att Sony kan fylla på lagerhyllorna på riktigt snart runt om i världen så allt fler får chansen att införskaffa konsolen, vi har även flera spel att se fram emot exklusivt till PS5 senare i höst.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.