Mafia II och III: Definitive Edition har släppts

2K Games har nu överraskat genom att lansera Mafia II och III: Definitive Edition som kommer ingå i Mafia Trilogy, första spelet dröjer några månader.

2K Games lovade att prata mer om Mafia Trilogy idag och visst gjorde dom det, men mycket mer än så. Vi vet att alla tre Mafia-spelen kommer att släppas i en Definitive Edition som mer eller mindre betyder att alla tre spelen kommer få sig ett lyft grafiskt.

Mafia II: Definitive Edition har redan släppts och original spelet släpptes 2010, det har hänt en hel del sedan dess grafiskt och nu har spelet fått sig ett rejält lyft och kan spelas i 4K-upplösning på alla plattformar. Vi kommer spela igenom hela storyn i spelet samt att vi får ta del av tre tillägg i storyn som ska ge nya uppdrag samt en längre berättelse som vi inte fått vara med om innan.

Första Mafia spelet släpptes 2002 och även det kommer komma i en Definitive Edition dock kommer det att dröja lite, datumet för Mafia: Definitive Edition är 28 augusti och kommer då också att släppas på samtliga plattformar.

Äger man idag redan Mafia II eller III så kommer man få ta del av Definitive Edition utan extra kostnad och vi ser ut att få en hel del goa timmar att ta del av, klassiker som får sig ett lyft är något som många väntat på.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.