LumiSpa ageLOC en komplett hudvårdsrutin

Till alla er som är ny inom Nu Skin LumiSpa så kommer här nu ett inlägg där vi kan förhoppningsvis göra er lite klokare kring varför deras hemmaspa är värd att testa och titta på.

Sedan pandemin bröt ut så har många skönhets medvetna personer behövt att tänka om, både salonger och kunder/besökare till dessa salonger. Med tanke på att man behöver vara nära varandra så kanske man inte riktigt vågar att utsätta både sig själv eller personalen som jobbar inom branschen. Då har man som konsument kanske behövt att tänka om, hur ska jag kunna fortsätta uppehålla min yttre skönhet fast på hemmaplan?

Då har Nu Skin LumiSpa en fantastisk lösning på detta. Att ta hand om huden är viktigt men kanske inte alltid så lätt alla gånger då det finns en del hudvårdsprodukter och serier att ta sig igenom. Rent ut sagt, en djungel. Även jag kan uppleva lite lätt huvudvärk kring vad ska jag tänka på med min hudtyp, syftet med min hudvård och vad vill jag få ut av mina behandlingar.

För det är ju så, olika hudtyper har olika behov och det kan vara tidskrävande och förvirrande att skapa en heltäckande hudvårdsrutin. Därför har Nu Skin utvecklat en komplett hudvårdsapparat som hjälper att tackla de vanligaste hudbesvären med fantastiska resultat utan att ta upp onödig tid.

LumiSpa har dessutom unika tillbehör designade för att leverera både en fantastisk rengöring och en skonsam vårdande ögonvård. De ageLOC LumiSpa gör är att den rengör ordentligt, verkligen på djupet. Man använder en egen two-sense motion-teknik, poreringsåtgärd, för att rensa bort miljöskräp, smuts och smink samtidigt som de ger följande hudfördelar som förbättras när systemet konsekvent används i två minuter två gånger dagligen. Hur bra låter inte de?

Enligt LumiSpa så märker man snart sju härliga fördelar:

  1. 37% lenare hy efter en enda användning
  2. 37% mjukare hy efter en enda användning
  3. Två gånger synligt renare hy efter 12 veckor.
  4. 62% mer lyster efter 12 veckor.
  5. Mindre framträdande porer.
  6. Hyn blir klarare.
  7. Hyn blir synbart uppfräschad.

I utvecklingen av ageLOC LumiaSpa genomförde Nu Skin flera kliniska studier inkl. åtta veckorsstudie, som avslöjade individer som använde systemet upplevde förbättringar i hudens mjukhet, struktur, klarhet och utstrålning.

Det ska bli otroligt roligt att få göra en recension om denna produkten framöver och se hur vi upplever den. Lever den upp till förväntningarna? Kommer vi se och märka någon skillnad?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.