Logitech har nu presenterat nya Anywhere 3 där just MX-serien fortsätter att imponera och denna gången med både batteritid och funktioner.

När det kommer till möss så har jag ärligt talat aldrig haft några större problem när det kommer till batteritiden, men Logitech har verkligen få till en rejäl batteritid på MX Anywhere 3 denna gången. Enligt Logitech ska den ligga på 70 dagar och skulle batteriet mot all förmodan ta slut så kommer en minuts laddning räcka i tre timmar, musen laddas via USB-C.

Logitech MX Anywhere 3

Sensorn på MX Anywhere 3 har också förbättrats där underlaget inte längre kommer kunna ställa till det då den klarar av i stort sett allt trä, glas, betong m.m. Scrollhjulet har fått sig ett lyft som scrollar snabbare men även mer exakt, detta går även att ställa in via den uppdaterade mjukvaran hur smidig scrollandet ska vara.

MX Anywhere 3 kopplar vi antingen via USB-dongeln som följer med eller via bluetooth, precis som tidigare kan man ha upp till tre enheter uppkopplade samtidigt.

Logitech MX Anywhere 3 går att köpa från och med idag, prislappen ligger på 999 kronor och kommer i färgerna svart, vit och rosa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.