Logitech äger sedan en tid tillbaka mikrofontillverkare Blue och nu kommer det första headsetet som riktar sig på Pro-gamers.

Logitech G Pro X och Logitech G Pro är två helt nya headset som även blir dom första som kommer utrustas med en mikrofon som Blue ligger bakom.

Med hjälp av den nya mikrofonen kommer upplevelse bli något helt nytt och det ska vara ett renare och betydligt bättre ljudupptagning med den nya mikrofonen. Tack vare den nya mikrofonen kommer det även bli möjligt att göra fler inställningar via mjukvara.

Men det som får dessa två headset att sticka ut mest är att Logitech har äntligen kommit med en hel ny design som kanske blir det vi får se framöver nu.

Logitech G Pro X kommer endast att fungera till PC och detta då man kommer kunna använda sig av Blue VO!CE-mjukvara för inställningar, men skulle man vilja så går det minst lika bra att använda till konsol då båda headseten kan antingen köra med 3.5 mm port eller om man väljer att köra med Logitechs USB-ljudkort där båda alternativen följer med.

Logitech G Pro är mer som en uppgradering mot föregångaren där mikrofonen och designen blir det stora nyheten samt till ett lägre pris.

Båda headseten kommer att utrustas med Logitechs Pro-G element på 50 millimeter som bland annat kommer ge stöd för DTS Headphone: X 2.0 surroundljud.

Både G Pro X och G Pro kommer att säljas via Logitechs hemsida slutet på juli och priserna ligger då på

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


9 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.