Logitech vill ge sig på streaming på riktigt och detta genom att släppa kameror och ett kit specifikt för just streaming, smakar det så kostar det dock.

Logitech har nu presenterat Mevo Start Pack som är i stort sett webbkameror som är inriktade mot livestreaming. Mevo Start 3-Pack är ett paket som innehåller tre kameror och kan enkelt riggas upp för att sedan koppla upp alla kameror mot Mevo Multicam-appen.

Appen finns tillgängligt till både Android och iOS där därifrån sedan kan dra igång sin livestream till olika plattformar såsom Twitch och Youtube.

Logitech Mevo Start Pack

Det som även gör Mevo Multicam lite bättre är att den ska ha något som heter ”Auto-director” och precis som det låter kommer den att automatiskt byta kamera beroende vem som pratar samt inramning med hjälp av ansiktsigenkänning.

Kamerorna i sig klarar endast 1080p vilket är helt ok, vidvinkeln är på 83,7 grader, varje kamera har även mikrofoner inbyggt med brusredcuering, men hur bra dessa kameror är återstår att se, vill man dock koppla in sin egna mic går detta tack vare kameran mikrofoningång.

Man kan köpa Mevo Start 1-pack för 449 euro eller 3-pack för 999 euro. Båda paketen går att köpa redan nu.

Logitech Mevo Start Pack Logitech Mevo Start Pack

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.