Logitech Gaming uppdaterar sina headsets

Logitech Gaming har uppdaterat fyra av sina headsets som bland annat ger stöd för Lightsync-systemet, vi får bland annat G935 som är flaggskepps modellen.

Jag tänkte nyligen på det att det har varit tyst från Logitech ett tag nu och speciellt när det kommer till deras gaming headsets som inte har fått sig någon större uppdatering, fram tills nu.

G935 är alltså uppföljaren till flaggskeppet där Logitech väljer att behålla designen och behåller sina Pro G-högtalarelement på 50 millimeter vilket ska ge ett bredare ljud samt förbättrat ljud på sju kanaler.

En nyhet denna gången dock är att lurarna utrustas med Lightsync RGB-systemet vilket kort och gott kör att man kan anpassa ljus och färg lite hur man vill på alla sina Logitech-prylar. Batteritiden ska enligt Logitech vara åtta timmar med Lightsync-ljuset igång och 12 timmar utan ljuset. Vill man inte köra trådlöst 2,4 GHz via USB-dongeln så finns möjligheten till 3,5 millimeter port för till exempel konsol.

Men Logitech har uppdaterat även G635 som mer eller mindre än som G935 fast utan den trådlösa funktionen utan endast kabel. Annars samma element och samma funktioner.

Dom två sista lurarna som fått sig en liten uppdatering är G432 och G332 som är billigare lurar och detta tack vare att man bantat ner när det kommer till funktioner såsom surroundljud och Lightsync funktionen.

Priserna som börjar gälla vid lansering senare i februari är

  • G935 – 1 899 kronor
  • G635 – 1 499 kronor
  • G432 – 799 kronor
  • G332 – 599 kronor
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.