Huawei överraskade oss med nya FreeBuds denna gången som blir världens första True wireless med intelligent dynamisk brusreducering.

Fastän att telefonerna från Huawei inte är lika intressanta utan Android så fortsätter dom att överraska med sina andra produkter, såsom FreeBuds.

FreeBuds Pro har visats upp som till designen påminner om ett par andra Pro-lurar, men jag tar detta som något positivt och en design som både är komfortabel och hållbar.

Där FreeBuds Pro överraskar är att dom är dom första True Wireless-lurar i världen som är utrustade med intelligent dynamisk brusreducering  som ska kunna filtrera bort brus ända upp till 40 dB. Det finns även mikrofoner på insidan som ska snappa upp oljud och ta bort det precis innan det når innerörat. Brusreduceringen har tre olika lägen Ultra mode, Cozy Mode och General mode som man kan höra på namnet när och vilka användningsområden.

Batteritiden på FreeBuds Pro kan variera, har man igång brusreduceringen får man nöja sig med 4,5 timmar på en laddning. Kör man utan brusreducering så får man 7 timmar istället.

FreeBuds Pro kommer i tre olika färger Carbon Black, Ceramic White och Silver Frost. Försäljningen drar igång den 19 oktober och prislappen ligger på 1 990 kronor.

Huawei FreeBuds Pro Huawei FreeBuds Pro Huawei FreeBuds Pro Huawei FreeBuds Pro Huawei FreeBuds Pro Huawei FreeBuds Pro

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.