GTA-trilogin har tillslut offentliggjorts

Efter att det länge ryktats om att Rockstar jobbar på en remake av flera klassiker har vi nu fått en GTA-Trilogy bekräftad.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition är namnet på denna samling och samlingen kommer att bestå av Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City och Grand Theft Auto: San Andreas.

Det har inte blivit en rejäl remaster på dessa tre spelen, men grafiken har förbättrats lite och främst för att passa större skärmar och nya plattformar. I nuläget har vi inte fått se någon gameplay men lär komma väldigt snart.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition kommer att släppas på PC (Rockstar Games Launcher), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series och överraskande nog även på Nintendo Switch. Rockstar säger även att dom kommer släppa denna samlingen på iOS och Android men detta dröjer till 2022.

En liten annan nyhet som kanske inte är lika roligt är att Rockstar meddelat att dom kommer ta bort gamla versioner av Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City och Grand Theft Auto: San Andreas på Windows, detta kommer att ske redan mitten på oktober.

Väntan på Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition blir däremot inte lång, redan under oktober månad är planen att släppa samlingen så snart kan vi spela klassiker på våra moderna plattformar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.