Google Stadia har varit en stor snackis senaste tiden och det finns fortfarande många frågor som Google försöker reda ut nu.

Till hösten kan Google Stadia få liv i ett nytt sätt för oss att spela på och visst låter det och ser det lovande ut i teorin, men det finns fortfarande många frågor som Google lite då och då försöker besvara.

Har man valt att stötta Founder’s Edition så kommer Google att skicka ut en kod till det Google Kontot man köpt paketet med, den koden man i sin tur sedan använda till en annan e-post om man vill det.

En annan fråga som många varit oroliga över är vad som händer om man köper ett spel och utgivaren kanske väljer att lämna Stadia med tiden. Köper man ett spel på Stadia kommer man alltid att ha tillgång till spelet vare sig utgivaren fortsätter samarbete med Stadia eller inte.

Multiplayer är en annan del som kommer vara möjligt med Stadia och förutom att det blir online-stöd så kommer vi även kunna spela lokalt med upp till fyra spelare och då är det fyra stadia-kontroller som behövs.

Det sista kanske mest intressanta för många är om Stadia kommer ha VR-stöd och det är faktiskt något som Google jobbar på men det är inte säkert att stödet men Google jobbar på det.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.