EA överraskar oss med Battlefield Portal

Battlefield Portal är nog något som många fans drömt om och verkligen önskat dom haft, bygga sina egna battlefield helt enkelt.

Vi vet att Battelfield 2042 ska släppas i oktober, men det var inte allt som EA och Dice har kokat ihop, nu fick vi även bekräftat att Battlefield Portal är på gång, så vad är Battlefield Portal?

Battlefield Portal är en plattform som kommer att drivas av communityn och detta är ett verktyg som gör att vi kan skapa våra egna spelregler och kombinera soldater, fordon m.m. från olika tidsperioder. Helt enkelt kan vi skapa våra helt egna slagfält på våra villkor och regler.

Ett lätt enkelt är att man kan t.ex ha 10 soldater från andra världskriget mot 3 soldater från Battlefield 2042, ni förstår att soldaterna i framtiden har många fördelar men soldater från andra världskriget är dock fler. Detta är bara ett exempel och vi kan nog räkna med en hel del spännande spellägen och kombinationer.

I klippet nedan kan ni se några exempel som tagits fram och som förmodligen kommer finnas spelbart när Battlefield Portal i samband med Battlefield 2042.

Battlefield Portal kommer alltså att släppas samtidigt som Battlefield 2042 den 22 oktober och då till PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.