Canon tar fram en ny annorlunda kamera

Canon är kända för sina systemkameror men nu har man tagit fram en ny kamera som vi kan ha på våra nycklar vilket gör att vi alltid har med oss en kamera utöver telefonen.

Canon IVY REC är kameran som man kan ha direkt på sin nyckelring eller karbinhake om man vill ha den när man är ute på äventyr. Hur som helst är detta en väldigt portabel kamera som ska klara av lite tuffare tag än många andra.

Dock har vi inte fått särskilt mycket information gällande Canon IVY REC mer än att den kommer kunna fota och spela in video, men hur mycket utrymme vi får jobba med, om den tar minneskort samt vad priset kommer att hamna på framgår inte just nu, vi vet heller inte hur stor denna kameran är då storleken kan spela stor roll.

Dock har Canon dragit igång en crowdfunding via IndieGoGo där man vill se intresset för kameran och det ska bli intressant om intresset för denna produkten finns.,

Jag tycker detta kan vara intressant men det beror även mycket på om priset är rimligt och inte kostar lika mycket som en telefon för då fallerar hela idén.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.