Bowers & Wilkins har nu visat upp två nya TW-lurar där en utav dom har en smart funktion, perfekt för flygresor framöver.

Modellerna heter PI7 och PI5 där just PI7 är toppmodellen och kommer med en funktion som jag itne riktigt förstår varför andra inte gjort likadant.

I fodralet där man laddar sina PI7 kommer med en USB-C till 3,5mm vilket gör det utmärkt att koppla in sig till exempel på flygplanet och i sin tur lyssna allt detta trådlöst på sina PI7, en så simpel men ändå användbar funktion för många som reser mycket.

Andra trevliga funktioner som PI7 bjuder på är brusreducering som nästan är ett måste idag, denna fungerar genom sex inbyggda högtalare som ska filtrera det man inte vill samt ska kunna höra vad andra personer säger tydligt, det finns även stöd för smart röstassistent. Batteritiden ska ligga på fyra timmar för lurarna och fodralet ska erbjuda ytterligare 16 timmar.

PI5 kommer med liknande funktioner som PI7 men saknar dock stöd för 3,5mm-kabeln som följer med PI7. PI5 har dock lite bättre batteritid, 4,5 timmar i lurarna och 20 timmar extra i fodralet.

Är man sugen på Bowers & Wilkins PI7 och PI5 går dessa att köpa redan idag, PI7 går på 399 euro medan PI5 hamnar på 249 euro.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.