EA och Dice fortsätter göra sina fans besvikna när det gäller Battlefield 2042 och skjuter nu fram spelets första säsong.

Tanken var först att säsong ett i Battlefield 2042 skulle dra igång under mars månad, men detta är något som nu skjuts fram rätt så rejält. Battlefield 2042 som släpptes november förra året har haft enormt kämpigt redan start och fortsätter att ha det.

Till exempel är det fler som spelar Battlefield V och 1 än vad dom spelar Battlefield 2042, vilket säger en hel del.

DICE har alltså blivit tvungna att prioritera om och istället satsa på att ”få ordning” på spelet än en säsong som några få spelare sett fram emot. Istället kommer den första säsongen att komma först till sommaren, hur många kommer spela det då tro?

Fram till första säsongen så ska alltså Battlefield 2042 poleras och få en hel del ”nya” funktioner såsom scoreboards, röstchat samt bättre koll på multiplayerkarriären.

Jag skulle inte säga att jag är imponerad på vad DICE ska ”fixa” spelet med, sådant som borde varit med från dag ett och tyvärr tror jag det är helt kört för Battlefield 2042, spelet är passerat och tror tyvärr väldigt få spelare kommer upp detta igen, dom hade en chans och den sumpade dom.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.