Apple WWDC2020

Apple meddelar att man inte kommer ställa in årets WWDC men däremot kommer dom göra en hel del ändringar, bland annat ha hela konferensen online.

Allt fler event, konferenser och dylikt har i år ställts in och med goda anledningar, coronaviruset har verkligen ställt till det. Men Apple väljer att inte ställa in årets WWDC utan istället kommer dom göra om det.

I år kommer WWDC som är Apples utvecklarkonferens att hållas helt och hållet online, det blir alltså inget fysiskt event i San Jose i år.

Exakt hur Apple kommer genomföra detta vet vi inte i nuläget samt återstår att se. Apple jobbar för fullt med att hitta bra och effektiva lösningar till detta och förmodligen finns det flera verktyg dom saknar och måste skapa själva just nu.

Detta är ett viktigt event för utvecklarna och Apple känner samma sak vilket gör att dom inte vill ställa in det utan istället hitta lösningar på problemet. Som det ser ut nu så finns det inga spikade datum mer än att det kommer hållas i juni.

Nedan kan ni läsa ett utlåtande från Phil Schiller,

“Vi gör WWDC 2020 i juni tillgängligt för miljontals utvecklare på ett nytt, smart sätt i och med att vi bjuder in hela utvecklarvärlden till en helt ny upplevelse”, säger Phil Schiller i ett uttalande. “På grund av det aktuella hälsoläget har vi valt att skapa ett nytt format för WWDC 2020, med ett komplett program med presentation och workshoppar online som ger Apple-utvecklare runt om i världen fantastiska möjligheter att lära sig nya saker. Vi kommer att berätta mer de kommande veckorna.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.