Apple TV-app kommer till fler plattformar

Apple uppdaterar sin TV-app rejält samt att man även släpper appen utanför Apple produkter såsom Samsung, LG och Fire TV.

Apple satsar hårt på att komma in på TV-marknaden och dom börjar med att ge sin TV-app en rejäl uppdatering där man till exempel kommer kunna prenumerera på sina favorittjänster såsom HBO med ett enkelt knapptryck.

Utseendet har fått sig en ny look som ska göra det lättare att navigera och hitta det man tycker om att titta samt appen kommer rekommendera vad man kanske kommer tycka om. Det kommer även bli möjligt att betala för tv-kanaler men hur detta kommer att fungera i Sverige är fortfarande okänt.

Men den största nyheten är nog att Apple nu väljer att lansera sin TV-app till fler plattformar än bara hos Apple. Bland annat kommer vi inom kort kunna hitta appen direkt i smart-TVn från Samsung, LG, Sony och Vizio senare i år. Även två av Apple TV konkurrenter som är Roku och Fire TV blir även dom introducerade till Apple TV-appen.

Apple TV-app finns idag tillgänglig i 10 men detta kommer inom kort att utökas rejält och Apple har i sikte att över 100 länder ska få appen. Hur innehåller ser ut för oss i Sverige återstår att se och om vi faktiskt har någon nytta av denna uppdatering av Apple TV.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.