Apple har bekräftat att dom lägger allt som har med Airpower lite på is då dom inte får till det tekniskt sätt.

Första gången vi fick se och höra om AirPower från Apple var över ett år sedan och sedan dess har det ryktats fram och tillbaka om denna laddmatta kommer bli verklighet.

Nu har dock Apples senior vice president of Hardware Engineering på Apple, Dan Riccio bekräftat att Airpower tyvärr inte kommer bli en produkt från Apple och att man har lagt denna tanken lite på is just nu men hoppas på att kunna lansera produkten i framtiden.

Dan Riccio säger följande i en intervju med TechCrunch:

“After much effort, we’ve concluded AirPower will not achieve our high standards and we have cancelled the project. We apologize to those customers who were looking forward to this launch. We continue to believe that the future is wireless and are committed to push the wireless experience forward,” säger Dan Riccio, senior vice president of Hardware Engineering på Apple, till TechCrunch.

Tråkigt men det som överraskar mig eller som får mig att undra är varför Apple visade upp en produkt i såpass tidigt skede när dom i slutändan inte ens lyckades ta fram denna produkt. Det positiva i det hela är istället att jag hoppas Apple har lärt sig av detta misstag och inte vara för snabba med att visa upp kommande produkter utan istället avvakta till produkten i stort sett är färdig, som dom alltid gjort tidigare.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.